Verzenden & Retourneren

Verzenden U bent enthousiast over een product en wilt snel aan de slag. Wij willen u daar graag bij helpen. Indien op voorraad, streven wij ernaar de bestellingen – mits voor 14:00 uur besteld – op dezelfde werkdag te verzenden.

Om de verzending zo goed mogelijk te laten verlopen, kunt u ons altijd even mailen met uw vragen. Als u er even niet uitkomt met het vinden van de juiste kleur of u wilt de exacte levertijd weten, mail ons gerust. We helpen u graag uw wensen te vervullen.

Ophalen Het is bij ons niet mogelijk om producten op te halen.

Retourneren Wij streven ernaar dat u tevreden aan de slag kunt. Het kan echter altijd gebeuren dat het product niet aan uw wensen voldoet. In dat geval kunt u het product retourneren, mits deze ongebruikt, met het originele kaartje en niet naar rook ruikend zijn. U zult begrijpen dat wij geen verzendkosten vergoeden. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe product zo snel mogelijk bij u thuis is of we geven u uw geld terug (excl. verzendkosten). Mocht er van onze kant een verkeerde verzending gedaan zijn, dan zullen wij uiteraard de verzendkosten vergoeden.

PostNL Wij maken gebruik van de service van PostNL. PostNL is een bekend Postorder bedrijf in heel Nederland en biedt veel voordelen. Zo zijn er (bijna) in elk dorp en stad een PostNL-loket om uw goederen op te halen (mocht u niet thuis zijn) of uw goederen op een simpele en snelle manier te retourneren.